Voor de deze opdracht was ik benaderd door de eigenaresse, die een eigen dansstudio ging openen. Haar vraag naar mij was om haar schets uit te werken. Ze had al goed in haar hoofd hoe ze het er uit moest komen te zien.

Ze had daarbij nog ondersteuning nodig en iemand die het voor haar kon uitwerken. Vanuit mijn grafische achtergrond ben ik bekend bij de ontwikkeling van een logo.

Ik ging voor haar aan de slag en had een aantal schetsen door verschillende materialen uitgewerkt. De wens was duidelijk te zien dat het ambachtelijk was gemaakt en niet uit pixels bestond. Het moest sfeer en een rauwe look een feel krijgen.

Dit is gelukt en zie hieronder wat ze nog als reactie gaf!


Ik wilde je nog bedanken voor alle moeite en creativiteit die je in het logo hebt gestopt. Binnenkort ga ik ze eindelijk inzetten (bordjes, tasjes, website!) dus dan zal ik de resultaten naar je sturen! Ik ben er echt superblij mee! Dus dankjewel!!

S. Narraina, november 2019